Izvor: Blic, 08.Dec.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BEOGRADU Pronađeno telo muškarca sa KESOM NA GLAVI

Telo Milana Barzina (56), čiji je nestanak juče prijavljen policiji, pronađeno je danas oko 7.00 u Vrčinu sa PVC kesom na glavi. Kako nezvanično saznajemo, muškarac je izvršio samoubistvo.

Barzinu se juče oko 18.00 izgubio svaki trag, zbog čega su obavešteni i organi javnog reda. Međutim, danas u ranim jutarnjim časovima, u šumi nedaleko od njihovog doma, telo su pronašle njegova žena i ćerka.

Posle izvršenog uviđaja, kako u domu Barzinovih, tako i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šumici koja je takođe u njihovom vlasništvu, policijske ekipe su napustile ovaj deo Vrčina, a žena nastradalog je tražila od nadležnih da otvore kombi kako bi se još jednom oprostila od supruga.

Prema pričama komšija, nesrećni Milan Barzin je za sutra imao zakazanu operaciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR U VRČINU: Pronađeno telo muškarca sa kesom na glavi

Izvor: Telegraf.rs, 08.Dec.2016

Telo M. B. (56) pronađeno je u Vrčinu sa PVC kesom na glavi...Kako nezvanično saznaju mediji, policiji je 7. decembra ove godine prijavljen nestanak ove osobe...Uskoro opširnije....(Telegraf.rs/Srbija danas)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.