UŽAS U BEOGRADU: Pronađen obezglavljen leš

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BEOGRADU: Pronađen obezglavljen leš

Policija je u napuštenom objektu u beogradskoj opštini Palilula pronašla leš koji je prevežen na Institut za sudsku medicinu BEOGRAD - Policija je u napuštenom objektu u beogradskoj opštini Palilula pronašla leš koji je prevežen na Institut za sudsku medicinu, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). Policija je do tog objekta, u blizini Sportske hale "Aleksanar Nikolić" otišla na poziv građanina, dodaju u MUP-u, navodeći da je istraga u toku. Pojedini beogradski mediji su preneli da je pronađeno obezglavljeno telo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pronađen obezglavljen leš

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016

BEOGRAD - U napuštenom objektu na Paliluli, u blizini hale “Aleksandar Nikolić” (bivši “Pionir”) u Beogradu, policija je danas u 11.50 pronašla obezglavljen leš..."Na poziv građanina, kolege su izašle na teren. Leš je pronađen u napuštenom objektu i prevezen je na Institut za sudsku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.