USIJANO U BOŽIDARCU: Deca loših mizičara i Škrtice pred nestrpljivom publikom

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USIJANO U BOŽIDARCU: "Deca loših mizičara" i "Škrtice" pred nestrpljivom publikom

Publika je na nogama u Božidarcu, atmosfera je zagrejana jer se svakog časa očekuje da počne koncert pod nazivom Converse Rubber Tracks Live.

Mlađani, ali i oni malo stariji nestrpljivo iščekuju izvođače na bini i, sudeći po njihovom raspoloženju, spremni su da gromoglasnim aplauzom i vriskom pozdrave velikane rokenrol muzičke scene.

A večeras tu nastupaju kultni bendovi. Osim "Dece loših muzičara", na čelu sa novim pevačem Nenadom Petrovićem, nastupiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dva benda koja su učestvovala na Converse Rubber Tracks takmičenju, "Šajzerbiterlemon" i "Raskid 13".

Pored "Dece loših muzičara" na scenu ce zakoračiti i sastav "Škrtice", bend koji je nastao pre godinu dana, a koji su osnovali muzičari nekoliko kultnih beogradskih bendova. Pored Zorana Kostića Caneta iz "Partibrejkersa", u "Škrticama" su Kole iz "Velikog prezira", Boris ("Jarboli") i Danilo i Boško ("Straight Mickey and the Boyz").

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.