U avgustu tender za privatne autoprevoznike

Izvor: Studio B, 08.Jul.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U avgustu tender za privatne autoprevoznike

Grad Beograd će u prvoj polovini avgusta raspisati tender za izbor partnera u javnom prevozu za period od narednih deset godina, najavio je gradonačelnik Siniša Mali.

Mali je rekao da ove godine ističe ugovor sa privatnim autoprevoznicima, potpisan 2005. godine, pa je neophodno izabrati nove partnere. On je rekao da će privatni autoprevoznici voziti na 46 do 47, od 150 linija GSP-a.

Uslovi za učešće na tenderu će biti da svi autobusi na liniji budu u istoj boji, imaju klimu, brojače putnika, bežični internet i video nadzor, precizirao je Mali.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Mali: U avgustu tender za privatne prevoznike

Izvor: Blic, 08.Jul.2015

Grad Beograd će u prvoj polovini avgusta raspisati tender za izbor partnera u javnom prevozu za period od narednih deset godina, najavio je gradonačelnik Siniša Mali...Mali je rekao da ove godine ističe ugovor sa privatnim autoprevoznicima, potpisan 2005. godine, pa je neophodno izabrati nove partnere...On...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.