Tužna sudbina se krije iza 2 leša koja su trulila mesec dana u stanu u Beogradu

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna sudbina se krije iza 2 leša koja su trulila mesec dana u stanu u Beogradu

Gotovo mesec dana su stanari solitera na Bulevaru kralja Aleksandra, u broju 420, osećali nesnosan smrad, a tek kad su se u ulazu pojavile mušice, ubrzo su u jednom stanu pronađena dva beživotna tela!

Kako telegraf.rs saznaje, u stanu su u utorak oko 13 časova pronađeni D. T. (86) i njen sin A. T. (66). Majka D. T. je bila nepokretna i, kako se pretpostavlja, verovatno je njen sin umro pre nje, a ona je bila nemoćna da uradi bilo šta.

Njoj nije imao ko da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gotovo 30 dana, koliko se pretpostavlja da su majka i sin bili mrtvi pre nego što su njihova beživotna tela izvučena iz stana.

- Kroz hodnik se osećao neprijatan miris. Komšije su proveravale i u podrumu da nije nečiji kiseli kupus ili uginula mačka. Stari zamrzivač ispred vrata sam morala da otvaram da vidim da nije možda nešto u njemu. Na kraju smo svi počeli da sumnjamo da je neko preminuo. Čak su se i mušice pojavile – priča prva komšinica preminulih.

Ispred njenog i stana preminulih i dalje se nalazi velika bela mrlja od sirćeta, posle neuspešnog pranja krvi sa pločica, nakon iznošenja tela.

Sirće se i dalje oseća, ali nesnosan smrad je nestao nekoliko sati nakon iznošenja tela.

- Pretpostavljamo da je on imao infarkt i pao, a da je ona pokušala da ustane i da mu pomogne. Ona je imala šlog i iz kuće nije izlazila godinama – pričaju komšije.

Nakon obdukcije biće utvrđen tačan uzrok smrti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.