Tokom noći sedam osoba povređeno u četiri saobraćajke

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći sedam osoba povređeno u četiri saobraćajke

Tokom noći u četiri saobraćajke sedam osoba je povređeno u Beogradu, kažu iz Hitne pomoći.

Četriri osobe, od kojih dve ženske, starosti oko 36 i 37 godina, i dve muške, 37 i 28 godina povređene su  u sudaru dva automobila u Kumodraškoj ulici, nešto pre ponoći, i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Muška osoba stara oko 44 godina povređena je na Pančevačkom mostu u saobraćajnoj nesreći sinoć oko 20 sati i prevezena u Urgentni centar.

Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << star oko 25 godina povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Patrisa Lumumbe.

Mladić star 27 godina povređen je u nezgodi koja se dogodila u u 03.25 sati u Ulici Jovana Rajića.

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 97 puta od čega 18 puta na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najčešće su se javljali astmatičari, zatim srčani bolesnici i osobe sa malignitetom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.