Teška noć u Beogradu, sedam saobraćjanih nesreća

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2016, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška noć u Beogradu, sedam saobraćjanih nesreća

Više osoba povređeno je u sedam saobraćajnih nesreća koje su se prethodne noći dogodile u Beogradu, ali nije bilo poginulih.

Protekla noć u Beogradu je bila teška, Hitna pomoć je intervenisala 138 puta od kojih 23 na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se dogodila u 19,40 sati na uglu Bulevar Vojvode Mišića i Ruske muška osoba od 25 godina zadobilia je lakše povrede i prevezena u Urgentni centar.

U Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Mite Ruzića, u 20,04 sati oboren je muškarac od oko 75 godina, pešak i prevezen je u KBC Zvezdra, ali još nema podataka o težini povreda.

Muškarac od oko 36 godina zadobio je ortopedske povrede u saobraćajnoj nešreći u 20,47 sati na kružnom putu u Kumodršskom i prevezen je u Institut za ortopediju Banjica.

U 21,53 sati na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije povređena je ženska osoba od oko 63 godine i prevezena u Urgentni centar.

Devojka od oko 22 godine povređena je u saobraćajnoj nesreć koja se dogodila blizu jedan sat posle ponoći na uglu Viteza Karađorđeve zvezde i Mirijevskog venca, i prevezena je u Urgentni centar.

Foto: Telegraf

U 02,38 sati na uglu Maršala Tolbuhina i Milana Jovanovića na Čukarici automobili je udario u semafor i tom prilikom je povređena muška osoba od 33 godine koja je prevezena Urgentni centar.

Tri osobe, dve ženske od 26 i 28 godina i muška od 40 godina su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći u ulici Viteza Karađorđeve zvezde.

Jedan muškarac oko 34 godine povređen je nožem u Gočkoj na Petlovom brdu i sa povredama stomaka je prevezen na reanimaciju u Urgentnom centru.

Od hroničnih bolesnika, pomoć su tražili građani sa hipertenzijom, astmatičari i srčani bolsenici, rekla je Macura.

Tokm noći pomoć su tražile i alkoholisane osobe.

Hitna pomoć je juče imala 145 intervencija od kojih 41 na javnom mestu, uključujući u devet saobraćajnih nesreća.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška noć u Beogradu: Saobraćajke, ubadanje, veliki broj intervencija na ulicama

Izvor: BKTV News, 20.Dec.2016

Više osoba povređeno je u sedam saobraćajnih nesreća. Hitna pomoć intervenisala više od 100 puta. ..Protekla noć u Beogradu je bila teška, Hitna pomoć je intervenisala 138 puta od kojih 23 na javnom mestu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura...U nesreći koja se dogodila u...

Nastavak na BKTV News...

Noć u BG: Dve osobe povređene u udesima, 131 intervencija

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 08:14

Dve osobe lakše su povređene u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći...Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, u nesreći koja se dogodila oko dva sata posle ponoći u Kirovljevoj ulici lakše je povređen muškarac (33). On je prevezen u Urgentni centar...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.