TAKMIČENJE Izbor najlepšeg zelenila, balkona i bašte na Zvezdari od 6. maja

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKMIČENJE Izbor najlepšeg zelenila, balkona i bašte na Zvezdari od 6. maja

Opština Zvezdara i ove godine učestvuje u akciji "Za zeleniji Beograd", koju realizuje JKP "Zelenilo-Beograd" u saradnji sa gradskim opštinama.

To je trinaesta  akcija u kojoj učestvuje 10 gradskih opština u kojima će se birati najlepša zelena površina oko stambene zgrade (blokovsko zelenilo), najlepši balkon, najlepša zelena površina ispred poslovnog objekta, najlepše uređeno školsko dvorište i najlepše uređeno dvorište predškolske ustanove.

Prijavljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << građana sa Zvezdare počinje 6. maja, a trajaće do 5. juna.

Po prijemu prijava, opštinska komisija obići će prijavljene i odabrati najbolje po kategorijama.

Za pobednike na opštini će biti organizovano svečano proglašenje i uručenje nagrada.

Završna svečanost i proglašenje pobednika na nivou grada održaće se u prostorijama JKP "Zelenilo-Beograd" krajem juna, nakon proglašenja na opštinama.

Kako se prijaviti na takmičenje

Građani Zvezdare koji žele da se prijave ili da ukažu na neku od uređenih zelenih površina mogu to da učine na telefon Servisnog centra opštine Zvezdara 7850-350 radnim danima od 7.30 do 15.30 sati ili mejlom na adrese servisni.centar@m.zvezdara.org.rs i info@zvezdara.org.rs.

Potrebno je naglasiti kategoriju za koju se prijavljuje, ime, prezime, adresu na kojoj se površina nalazi i kontakt telefon.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.