TAJNE PROMENE U GRADSKOJ UPRAVI Zagorka Panić nije više gradska sekretarka za inspekcijske poslove

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNE PROMENE U GRADSKOJ UPRAVI Zagorka Panić nije više gradska sekretarka za inspekcijske poslove

Zagorka Panić nije više gradska sekretarka za inspekcijske poslove!

Iako je pre samo četiri dana davala izjavu o kontroli nelegalnih prodaja, bašta i kafana, bez ikakve najave ili zvaničnog obaveštenja Gradske uprave o novim rokadama u njenim redovima, sasvim slučajno je u javnost isplivala informacija o njenoj smeni.

Naime, na jučerašnjoj Šeširijadi u Skadarliji predstavljena je njena naslednica - Sonja Podunavac koja je, potpuno ležerno, najavljena kao gošća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na manifestaciji sa novom titulom. U isto vreme, brže-bolje, izmene su unete i na zvaničnom sajtu Grada Beograda.

Možda bi manje iznenađenje bilo da se pre samo nekoliko dana u javnosti nije oglasila Zagorka Panić. Ipak, o mogućim kadrovskim promenama, već je pisao “Blic”, kada je gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković, početkom jula, smenjena sa funkcije zbog “prelaska na drugu dužnost”. Još tada se spekulisalo se da će ista sudbina zadesiti i gradsku sekretarku za inspekcijske poslove Zagorku Panić.

Na ovaj način nastavljene su promene u vrhu gradske vlasti. Pored Panićeve i Maljkovićeve, otišla je i pomoćnica gradonačelnika Irena Vujović, sada predsednica opštine Savski venac, a pre nekoliko dana raspisan je i konkurs za novog zamenika načelnika Gradske uprave.

Ostaje samo pitanje zašto su promene izvršene tako tajnovito.

BIVŠA SEKRETARKA SKUPŠTINE GRADA

Nova gradska sekretarka inspekcijskih poslova Sonja Podunavac je, pre ove funkcije, od aprila 2014. bila je sekretar Skupštine grada Beograda. Sa diplomom Pravnog fakulteta radila je i u službi Narodne skupštine RS na poziciji savetnika i u Kabinetu predsednika. Takođe bila je i u Republičkoj izbornoj komisiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.