Svi ste poludeli za novom pesmom “Beogradskog sindikata”, ali znate li koja se melodija zaista krije iza “Kasno je”? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi ste poludeli za novom pesmom “Beogradskog sindikata”, ali znate li koja se melodija zaista krije iza “Kasno je”? (VIDEO)

Popularni srpski rep sastav "Beogradski sindikat" objavio je spot za novu pesmu "Kasno je", a momci su njom takođe privukli veliku pažnju, kao i njenom prethodnicom "Sistem te laže".

Ipak, malo ko zna da je melodija provučena u pesmi "Kasno je" zapravo u originalu tema iz filma "Assault on Precinct 13" (original iz 1976. godine) legendarnog majstora horora, američkog režisera, producenta i kompozitora Džona Karpentera.

Poslušajte originalnu temu:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

A zatim i pesmu "Kasno je":



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.