Izvor: Blic, 28.Feb.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže kanalizacija za Krnjaču: Izgradnja mreže počinje na leto

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda Branislav Petrović sutra će, sa predstavnicima izvođača, potpisati Ugovor o izvođenju radova na izgradnji kanalizacije u naselju Krnjača, koji bi trebalo da počnu na leto.

Ulice koje će biti opremljene sekundarnom kanalizacionom mrežom pripadaju Bloku braća Marić, a ugovorom će biti predviđeno projektovanje i izvođenje radova. Završetak projektovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pribavljanje građevinske dozvole očekuje se tokom proleća, a početak radova planiran je na leto.

Projektovaće se sedam kilometara kanalizacione mreže, a radovi će se izvoditi prvo na izgradnji gravitacionog kolektora i šahtne crpne stanice, posle čega će se nastaviti sa radovima na izgradnji kanalizacione mreže niskog pritiska u ostalim ulicama naselja.

Ukupna vrednost planirane investicije je 90 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SUTRA POTPISIVANJE UGOVORA: Krnjača dobija 7 kilometara kanalizacije

Izvor: Kurir, 28.Feb.2017

...Kako je saopšteno, ugovor će biti potpisan sutra u prostorijama Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda..Ulice koje će biti opremljene sekundarnom kanalizacionom mrežom pripadaju Bloku braća Marić, a ugovorom će biti predviđeno projektovanje i izvođenje radova..Završetak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.