Smenjena direktorka Centra za socijalni rad Beograda

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena direktorka Centra za socijalni rad Beograda

Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad, na predlog gradonačelnika Beograda Siniše Malog, doneo je odluku o prestanku ovlašćenja v.d. direktora te institucije Mikaini Stevanović.

Odluka je doneta uz saglasnost i konsultacije sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranom Đorđevićem. O razrešenju i postavljanju novog v.d. direktora Gradskog centra za socijalni rad, odlučivaće se na narednoj sednici Skupštine grada Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Gradonačelnik Beograda je pre nekoliko dana najavio da će, ukoliko izveštaj posle tragedija u Rakovici i na Novom Beogradu pokaže da je bilo nepravilnosti u radu Centra za socijalni rad, odgovorni biti sankcionisani.

Gradonačelnik Siniša Mali ranije je dao nalog za značajno povećanje obezbeđenja u odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad, pa će do kraja jula, na poslovima obezbeđenja biti angažovano dvostruko više ljudi.

Komisija Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja konstatovala je propuste i u radu novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad ispred koga je pre desetak dana ubijena L.O. i naložila direktoru tog centra da preduzme mere za utvrđivanje konkretne odgovornosti.

Podsetimo, početkom meseca je muž (46) ubio suprugu ispred Centra za socijalni rad u ulici Tošin bunar, naočigled troje dece, a slično ubistvo potom se dogodilo i u Centru za socijlani rad u Rakovici.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog nepravilnosti smenjena direktorka Centra za socijalni rad Beograda

Izvor: Beta, 21.Jul.2017

Na predlog gradonačelnika Beograda Siniša Malog, Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad je danas zbog utvrdjenih nepravilnosti u radu doneo "odluku o prestanku ovlašćenja" v.d. direktorke te institucije Mikaini Stevanović.Nedavno je u slučajevima porodičnog nasilja jedna žena ubijena...

Nastavak na Beta...

Siniša Mali smenio direktorku Centra za socijalni rad u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2017

Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad doneo je danas odluku o prestanku ovlašćenja v. d. direktora te institucije Mikaini Stevanović, a na predlog gradonačelnika Beograda Siniše Malog Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad doneo je danas odluku o prestanku ovlašćenja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.