Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Sep.2014, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slike Bogdana Dobrote: Inland Empire

Do 2. oktobra u KomBank Art holu (Makedonska 29) otvorena je izložba slika „Inland Empire“ Bogdana Dobrote. Mladi umetnik slikama dočarava vezu čoveka, prirode i univerzuma, pokušava da razume svet oko nas i u nama i pronađe nov način življenja ... Više... The post Slike Bogdana Dobrote: Inland Empire appeared first on * DuB.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Izložba slika Bogdana Dobrote „Inland Empire“ u KomBank Art holu

Izvor: Beta OMS, 16.Sep.2014

Mladi umetnik Bogdan Dobrota slikama približava vezu čoveka, prirode i univerzuma. Na izložbi „Inland Empire“, koja je otvorena u KomBank Art holu, u Makedonskoj 29, izložena su dela kojima autor pokušava da razume svet oko nas i u nama i pronađe nov način življenja - u skladu sa prirodom....

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.