Selaković: Tramp šalje predsedničku delegaciju

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2017, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Tramp šalje predsedničku delegaciju

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković rekao je da je do sinoć u Beograd stiglo 24 delegacija na prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je za RTS kazao da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp šalje predsedničku delegaciju i da je, kako je naveo, to veliko poštovanje zasluženo politikom Aleksandra Vučića.

"Gotovo svi iz regiona dolaze, sem premijera Albanije Edija Rame jer mu je danas poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dan pred izbornu kampanju", rekao je Selaković koji je i bivši ministar pravde u Vladi Srbije.

Ko će sve prisustvovati prijemu možete pročitati OVDE, a zbog tog događaja ulice oko Palate "Srbija" biće zatvorene za saobraćaj od 16 sati.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Selaković: 24 delegacija stiglo na prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2017

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković rekao je da je do sinoć u Beograd stiglo 24 delegacija na prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se održava od 18.00 u Palati Srbija...On je na RTS-u kazao jutros da predsednik Sjedinjenih Američkih Država...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.