SKORA REALIZACIJA PROJEKTA: Beograd dobija kabinsku žičaru

Izvor: Kurir, 21.Maj.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKORA REALIZACIJA PROJEKTA: Beograd dobija kabinsku žičaru

Kabinska žičara - gondola povezatće Novi Beograd, Adu Ciganliju i Košutnjak i unaprediti razvoj novog vida saobraćaja u Beogradu, kao i turističku ponudu grada

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i v.d. direktora JP "Skijališta Srbije" Dejan Ljevnaić potpisaće sutra Protokol o saradnji na pripremi realizacije Projekta za izradnju kabinske žičare - gondole u Beogradu, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, Protokol se odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na pripremu realizacije izradnje kabinske žičare - gondole, koja će povezati Novi Beograd, Adu Ciganliju i Košutnjak i unaprediti razvoj novog vida saobraćaja u Beogradu, kao i turističku ponudu grada.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Beograđane će prevoziti žičara

Izvor: Mondo, 21.Maj.2015

Beograd će uskoro dobiti prvu žičaru za prevoz putnika...Foto: thinkstock/guliver/gettyimages..Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i v.d. direktora JP "Skijališta Srbije" Dejan Ljevnaić potpisaće sutra Protokol o saradnji na pripremi realizacije Projekta za izradnju kabinske žičare - gondole...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.