ŠESTORO POVREĐENIH U UDESIMA

Izvor: Kurir, 28.Jan.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTORO POVREĐENIH U UDESIMA

Dr Nada Macura upozorila starije sugrađane da obrate pažnju na poledicu

BEOGRAD - Tokom rukometne utakmice Srbije i Hrvatske dežurne ekipe Hitne pomoći obavile su pet intervencija, ali nisu zabeleženi veći incidenti, izjavila je portparol te službe Nada Macura.

Macura je kazala da su ekipe Hitne pomoći tokom prethodne noći u Beogradu obavile 118 intervencija - 16 na javnom mestu.

U udesu u Bulevaru despota Stefana nešto posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 19 sati vozač star oko 33 godine zadobio je istegnuće vrata. On je svestan i orijentisan prevežen u Urgentni centar, kazala je Macura. Ona je dodala da je u naselju Ledine, oko 23 sata povređen pešak, devojka stara oko 23 godine, koja je sa tupom povredom stopala prebačena u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa.

U udesu u Rakovici, povređene su četiri osobe, kazala je Macura. Prema njenim rečima, povređeni koji nisu gubili svest preveženi su u Urgentni centar.

Dr Nada Macura je upozorila starije sugrađane da obrate pažnju na poledicu koje se u jutarnjim časovima formira na ulicama Beograda.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes u centru grada, tuče tokom noći

Izvor: Mondo, 29.Jan.2012, 11:21

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je iizjavila da je tokom noći zabeležen veći broj alkoholisanih i tuča među mladima, a da s oko 4 sata iza ponoći dogodila teža saobraćajna nesreća u ulici Mije Kovačevića.

Nastavak na Mondo...

Mladić teško povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 29.Jan.2012

BEOGRAD - Ekipe Hitne pomoći su tokom noći imale 112 intervencija, od kojih 17 na javnom mestu, a zabeležen je veći broj alkoholisanih i tuča medju mladima, a teža saobraćajna nesreća se dogodila u 4.52 sati u Ulici Mije Kovačevića, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. ..Vozač...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.