Radno vreme za praznik

Izvor: Studio B, 07.Nov.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme za praznik

Radno vreme na Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

U ponedeljak, 11. novembra, zelene pijace će raditi od 6 do 14 časova.

Tržni centar „Depo" će raditi uobičajeno, od 10 do 20 časova, kao i Tržni centar „Krnjača", (cvetna pijaca), od 11 do 08 časova.

Otvoreni tržni centar Novi Beograd (popularni „Buvljak") i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac" neće raditi.

Dežurni nespecijalizovani prodajni trgovinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << objekti, pretežno prehrambenog asortimana (hipermarketi, supermarketi, superete, mini marketi i drugo) dan uoči praznika, 10. novembra, i na sam praznik, 11. novembra, moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda rade od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati. Ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića, koji se nalaze u stambenim zgradama na dan dražavnog praznika - Dan primirja u Prvom svetskom ratu mogu početi sa radom najranije u 6 sati i raditi najduže do 24 sata i mogu emitovati muzički program najduže do 23 sata. Ostali ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića koji se ne nalaze u stambenim zgradama mogu raditi u okviru utvrđenog maksimalnog radnog vremena, od 00 do 24 sata, kaže se u saopštenju.

Dežurni prodajni objekti dan pred praznik i u vreme praznika mogu raditi i duže od utvrđenog radnog vremena, a drugi prodajni objekti (specijalizovane prodavnice, trgovinski centri, Cash&Carry, robne kuće i drugi), kao i zanatski objekti, mogu biti otvoreni.

Obaveštenje o radnom vremenu mora biti istaknuto na vidnom mestu prodajnog odnosno zanatskog objekta.

 

 Bez naplate parkiranja u ponedeljak

 

Javno komunalno preduzeće „Parking servis" obaveštava svoje korisnike da će u ponedeljak, 11. novembra, povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, raditi u izmenjenom režimu.

Naplata parkiranja u zoniranim delovima grada tog dana se neće obavljati, a zatvoren će biti i šalter Službe parking kontrole u Ulici Starine Novaka 22, kao i Korisnički servis u Ulici kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

U ponedeljak Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Izvor: KovinEkspres.rs, 08.Nov.2013, 13:17

U ponedeljak 11. novembra je državni praznik Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Po zakonu o praznicima ovaj dan se obeležava neradno. U ponedeljak neće raditi državni organi i javne službe. U Kovinu 11. novembra novac možete podići sa bankomata budući da banke neće biti otvorene. Neće raditi...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.