Pucnjava na splavu u Beogradu, tri osobe povređene

Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2016, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na splavu u Beogradu, tri osobe povređene

U Beogradu su noćas na jednom splavu u okršaju vatrenim oružjem lakše povređene dve, a teže jedna osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je za agenciju Beta kazala da su dve lekarske i jedna transportna ekipa posle 2.45 prebacile dve muške i jednu žensku osobu na Vojno medicinsku akademiju (VMA), koja je sinoć bila dežurna.

"Posle 22 sata desila se saobraćajna nesreća u Radničkoj ulici, u kojoj je povređena muška osoba (oko 55 godina), >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koja je zbog istezanja vrata prebačena na VMA. U toku noći bilo je ukupno 145 intervencija, od čega 22 na javnom mestu", rekla je Macura.

Na probleme su se u toku noći najviše žalili hronični bolesnici - astmatičri, srčani bolesnici i dijabetičari.

U toku jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala 126 puta, od čega 48 na javnom mestu, a dogodile su su i četiri saobraćajne nesreće.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća u Radničkoj ulici, lakše povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 16.Jun.2016

Sinoć oko 22.10 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u Radničkoj ulici kod Šećerane u Beogradu, pri čemu je lakše povrede sa istegnućem vrata zadobio 55-godišnji muškarac...Na popularnom prestoničkom splavu "Shake and shake" u okršaju vatrenim oružjem lakše su povređene dve, a teže jedna...

Nastavak na Blic...

U pucnjavi na splavu povredjeno troje ljudi

Izvor: Beta, 16.Jun.2016

U Beogradu su noćas na jednom splavu u okršaju vatrenim oružjem lakše povredjene dve, a teže jedna osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije potvrdio je da je oko 2.35 došlo do okršaja vatrenim oružjem ispred novobeogradskog splava "Shake and...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.