Produžen rok za dodelu sredstava za nabavku košnica

Izvor: Studio B, 28.Jul.2015, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen rok za dodelu sredstava za nabavku košnica

Sekretarijat za privredu Grada Beograda saopštio je da zbog izuzetno velikog interesovanja za dodelu bespovratnih podsticajnih sredstava za nabavku košnica, Uprava za poljoprivredu produžava rok za prijavljivanje.

Rok za dostavljanje prijava za podsticaje u oblasti pčelarstva produžava se do 31. avgusta do 15 časova.

Prijave sa pratećom dokumentacijom podnose se lično na pisarnici Gradske uprave Sekretarijat za privredu, Kraljice Marije 1, treći sprat ili poštom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Obrasci prijave i izjave dostupni su i mogu se preuzeti sa internet-prezentacije Grada Beograda www.beograd.rs ili u prostorijama Sekretarijata za privredu Gradske uprave Grada Beograda, Beograd, Kraljice Marije 1/17, kancelarija 1713, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 011/7157-402 i 011/7157-831.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.