Problem sa barom na isključenju kod Orlovače

Izvor: Studio B, 20.Apr.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem sa barom na isključenju kod Orlovače

Na adresu Studija B stigle su fotografije koje pokazuju muke vozača koji su poslednjih nekoliko dana koristili deo petlje Orlovača. Naime, na jedinom isključenju kod Orlovače stvorila se ogromna bara, pravo malo jezero.

Gledateljka koja nam je poslala fotografije kaže da su, zbog toga što ne očekuju toliku dubinu vode, mnogi vozači uletali u baru i ostajali bez tablica.

Na fotografijama koje su stigle na našu adresu vide se, kaže gledateljka, upravo ti vozači >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji su, kako objašnjava, morali da gaze po vodi, mulju i blatu u potrazi za svojim tablicama, čija zamena inače košta oko 5000 dinara.

Potraga, prenosi sms reporterka Studija B, nije imala srećan kraj za sve. Znak koji bi obavestio vozače da prolazak tim delom puta i nije bezbedan ne postoji, a ne zna se ni ko je nadležan da ispumpa vodu koja se nakupila.

I naša kamera umeđuvremenu je zabeležila istu sliku, a sutra ćemo pokušati da saznamo i ko bi trebalo da reši ovaj problem.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.