Priča u 55 slika: Aerodrom Nikola Tesla danas obeležava 55 godina postojanja

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča u 55 slika: Aerodrom Nikola Tesla danas obeležava 55 godina postojanja

Aerodrom Nikola Tesla Beograd obeležava dva jubileja, 55 godina postojanja i očekivanih 5,5 miliona putnika do kraja godine.

- Podigli smo lestvicu na još viši nivo jer očekujemo 5,5 miliona putnika do kraja godine, što je svojevrsna simbolika u godini jubileja. Od početka godine beogradski aerodrom ugostio je oko 1,35 miliona putnika, što je uvećanje od oko 12 odsto u odnosu na isti period prošle godine - rekao je V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Saša >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Vlaisavljević u izjavi za Tanjug.

Godišnji kapacitet beogradskog aerodroma, do početka letnje sezone, biće uvećan na 7,5 miliona putnika jer će uskoro biti otvoren novi Terminal 2b sa najsavremenijim sistemima za prihvat i otpremu putnika i prtljaga.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd će 55 godina postojanja obeležiti danas, otvaranjem izložbe Priča u 55 slika, gde će prvi put na jednom mestu biti prikazane arhivske fotografije značajnih ličnosti iz zemlje i inostranstva koje su boravile na beogradskom aerodromu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.