Povećan broj intervencija Hitne pomoći na javnim mestima

Izvor: Studio B, 14.Avg.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećan broj intervencija Hitne pomoći na javnim mestima

Hitna pomoć u Beogradu, na javnim mestima do 13 časova i 30 minuta intervenisala 36 puta

Hitna pomoć je danas u Beogradu, gde je u 13 časova izmerena temperatura vazduha od 33 stepena, obavila povećan broj intervencija na javnim mestima, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć je u Beogradu do 13.30 časova intervenisala 68 puta i taj broj nije povećan, ali su bile učestalije intervencije na javnim mestima, kojih je bilo 36, precizirala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Macura.

Prema njenim rečima, lekarima su se za pomoć najčešće obraćali hronični bolesnici, koji su se ređe javljali iz svojih domova, a češće sa javnih mesta.

Macura je dodala da se u tom periodu u Beogradu dogodilo i pet saobraćajnih udesa od kojih četiri lakša, a jedan teži.

Muškarac, star oko 80 godina, teže je povređen kao pešak u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 10 časova u Brđanskoj ulici u Ripnju, rekla je Macura.

On je zadobio otvoreni prelom potkolenice, a prevezen je ortopedu u institut na Banjicu, dodala je portparol Hitne pomoći.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.