Počeo koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Okt.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Pisac Marko Vidojković rekao je danas, pred početak protestnog koncerta koji je organizovala Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" na Trgu Republike, da odobrenje vlasti da koncert bude održan tumači kao izraz dobre volje vlasti, ali je dodao da to i dalje ne znači da postoji ozbiljan dijalog sa građanima.

"Očekujem da će sutra vlast da nađe i uhapsi onoga ko je rušio u Hercegovačkoj, da će prekosutra da odustanu od 'Beograda na vodi', da će posle toga da uvedu besplatan >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << javni prevoz, a da će zatim, pa ne znam, da uhapse sami sebe", rekao je Vidojković.

On je dodao da je održavanje koncerta, za koje se nekoliko dana nije znalo da li je moguće, "mali korak u protestu 'Ne da(vi)mo Beograd'".

Prvi su večeras nastupili "Kazna za uši", a sviraće i "Prti bee gee", "Jarboli", "Liga Vega", "Fiš in oil" i drugi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Izvor: Beta, 20.Okt.2016

Protestni koncert koji je organizovala Incijativa "Ne da(vi)mo Beograd" završen je u četvrtak uveče na Trgu Repulike u Beogradu, a više hiljada gradjana proslavilo je 72. godišnjicu oslobodjenja Beograda u Drugom svetskom ratu."Proslavili smo dan kada su borci Narodno-oslobodilačke vojske Jugoslavije...

Nastavak na Beta...

Koncert Inicijative Ne da(vi)mo Beograd

Izvor: Mondo, 20.Okt.2016

Pisac Marko Vidojković rekao je danas, pred početak protestnog koncerta koji je organizovala Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" na Trgu Republike, da odobrenje vlasti da koncert bude održan tumači kao izraz dobre volje vlasti...Foto: MONDO, Stefan Stojanović..On je dodao da to i dalje ne znači da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.