POŽAR U BLIZINI ZGRADE MUP: Goreo stan u Kneza Miloša

Izvor: Kurir, 17.Apr.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U BLIZINI ZGRADE MUP: Goreo stan u Kneza Miloša

Evakuisana je jedna starija ženska osoba, koja nije imala vidljive povrede, ali je iz preventivnih razloga predata ekipi Hitne pomoći, rekao je načelnik Uprave za vanredne situacije Beograd Rade Milošević

BEOGRAD - U Ulici Kneza Miloša 95 u Beogradu jutros oko 09.20 časova izbio je požar u stanu na četvrtom spratu, koji je brzom intervencijom varogasaca ugašen, izjavio je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević.

Evakuisana je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << starija ženska osoba, koja nije imala vidljive povrede, ali je iz preventivnih razloga predata ekipi Hitne pomoći, rekao je Milošević.Intervenisalo je šest vozila sa 23 vatrogasca - spasioca, a nije dozvoljeno širenje požara, istakao je načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu.

Požar je izbio u stanu 21, objasnio je Milošević i dodao da će nadležni organi naknadno utvrditi uzrok požara.

Kako prenose beogeadski elektronski mediji, požar je izbio u zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini Ministarstva unutrašnjih poslova u Ulici Kneza Miloša.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ugašen požar u blizini zgrade MUP-a

Izvor: RTS, 17.Apr.2015

Požar koji je izbio u stanu u u Ulici Kneza Miloša, u blizini zgrade MUP-a, ugašen je brzom intervencijom vatrogasaca. . U požaru koji je izbio oko 9.20 evakuisana je jedna starija ženska osoba, koja nije imala vidljive...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.