Otac od majke oteo bebu

Izvor: Blic, 11.Mar.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac od majke oteo bebu

Razvaljena vrata od stana

Saša Vasiljević (34) kidnapovao je sopstvenog desetomesečnog sina Mihajla od njegove žene Dijane (27) iz stana njenih roditelja u Medakovićevoj ulici 48 juče oko 17.15 časova. Ubrzo je stigla policija koja je nesrećnoj majci saopštila da ona već traga za njim zbog drugih krivičnih dela.



- Čula sam da neko kuca na vrata. Otišla sam da vidim ko je i bio je on. Ja sam ga pitala „Šta hočeš”, a on je odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da hoće mene. Nisam želela da ga pustim unutra, i otišla sam u dnevnu sobu da uzemem telefon i pozovem policiju - počinje priču nesrećna majka Dijana Vasiljević.

Nakon toga, Saša Vasiljević je nogom razvalio vrata i utrčao u kuću. Iz naručja uplašene Danijele oteo je dete i istrčao napolje ka bordo „mercedesu 190” podgoričkih registarskih oznaka u kojem ga je čekao saučesnik.

- Odmah sam istrčala za njim, vičući da mi vrati dete. Pokušala sam da otvorim vrata, bespomoćno lupajući po automobilu. Moj bivši muž i ta osoba koja je bila s njim nisu se obazirali. Pobegli su, - priča Danijela dok sedi pored kreveca svoje bebe.

Ubrzo nakon toga došle su komšije koje su Dijani dale sedative ne bi li je umirili i pozvali policiju koja se ubrzo pojavila u Medakovićevoj ulici. Policajci su Dijani rekli da oni već tragaju za Vasiljevićem i da im je on od ranije poznat.

- Mene to nimalo nije iznenadilo. Dok smo bili u braku on me je psihički i fizički zlostavljao. Čak mi jednom i pretio nožem - tvrdi preplašena Dijana Vasiljević.

Kako kaže, u braku sa Sašom Vasiljevićem je od juna 2007. godine, ali poslednjih pet meseci je u toku brakorazvodna parnica. Vasiljević je već dvaput kidnapovao svog sina: u junu i novembru prošle godine. Prvi put je lično vratio dete nakon nekoliko časova, dok je drugi put posle sedam dana Dijanu pozvala leskovačka socijalna služba i vratila joj sina.

Policija traga za Sašom Vasiljevićem, ali do zaključenja ovog broja on još nije uhapšen.

„Brižni" otac otmičar

Pošto je kidnapovao sopstvenog sina, Saša Vasiljević je oko 18. časova, dva sata nakon otmice, pozvao Dijanu Vasiljević da bi je pitao šta njihovo dete voli da jede. Tom prilikom joj je i rekao da će „sa sinom pobeći u Bosnu gde će moći zajedno da žive na miru”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆI PUT OTEO OD SUPRUGE NJIHOVOG DESETOMESEČNOG SINA!

Izvor: Press, 11.Mar.2009

Saša Veselinović (34) iz Loznice sinoć oko 17 časova razvalio je vrata kuće u Medakovićevoj ulici 48 u Beogradu u kojoj živi njegova supruga Dijana (28) i oteo svog desetomesečnog sina Mihajila!. .Nakon što je uzeo dete, Saša se u crvenom „mercedesu" podgoričkih registracija udaljio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.