Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Okt.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ogledalo istorije“ u Muzeju grada Beograda

Od 15. oktobra (19.00) u Muzeju grada Beograda biće otvorena izložba „Ogledalo istorije“. Sa podnaslovom „Snimci beogradskih fotoreportera 1930-1941.“ biće predstavljena bogata Zbirka fotografija Svetozara Grdijana, koja se u Muzeju čuva od 1970. godine. Autor izložbe je Darko Ćirić, viši kustos. Zahvaljujući, na prvom mestu Gradu Beogradu i Sekretarijatu za kulturu grada Beograda, zgrada Muzeja ... The post „Ogledalo istorije“ u Muzeju grada Beograda appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Stara meta – novo odstojanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2015, 09:53

U Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin u petak, 16. oktobra 2015. godine, sa početkom u 19 časova biće otvorena izložba pod nazivom "Stara meta – novo odstojanje" (Streljačke spomen-mete XIX i XX veka) koja stiže iz Muzeja Vojvodine iz Novog Sada...Autor izložbe je Jovan Paunović, muzejski savetnik-istoričar,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.