Održana „Trka Spartanaca

Izvor: Studio B, 25.Okt.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana „Trka Spartanaca"

Održana „Trka Spartanaca" kod spomenika „Pobedniku" na Kalemegdanu

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević otvorio je danas sportsku manifestaciju „Trka Spartanaca" koja je održana kod spomenika „Pobedniku" na Kalemegdanu. Manifestaciju su uz podršku grada Beograda organizovali JP „Beogradska tvrđava" i Boks klub „Spartanac".

-Grad Beograd je podržao ovaj projekat kao i sve druge koji promovišu zdrave stilove života. Cilj manifestacija ovakvog tipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je da omogućimo svim mladim ljudima, sportistima da pokažu građanima kako oni treniraju, kako rade na sebi, koliko su spremni i da pozovu druge Beograđane da se bave sportom - rekao je Petronijević.

Trka je podeljena u četiri kategorije: juniori, timovi, seniori i seniorke. Staza za juniore i seniorke je bila dva kilometra sa osam prepreka, dok je dužina staze za timove i seniore bila duga tri kilometra takođe sa osam prepreka.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.