Odneli pun kofer novca

Izvor: Blic, 20.Feb.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odneli pun kofer novca

Nepoznati napadači naoružani pištoljima presreli su sinoć oko 21.30 kombi firme „AKS Ekspres kurir" i odneli kofer u kome se nalazila za sada nepoznata suma novca. Pljačka se dogodila u Ustaničkoj ulici kod broja 239.



Razbojnici u beloj „zastavi" presreli su kombi i uz pretnju pištoljem naterali dvojicu radnika ove firme da izađu napolje. Mladići su pobegli, a razbojnici odneli beli metalni kofer. Pošto vozač nije stigao da povuče ručnu kočnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kombi je se sam pokrenuo, proklizao dok su razbojnici izlazili iz njega, naleteo na obližnju banderu i oborio je.

Prema rečima očevidaca u pljački su učestvovala tri razbojnika u crnim jaknama i plavim farmerkama, koji su odmah nakon pljačke pobegli u nepoznatom pravcu.

- Čuo sam snažan prasak i izašao na prozor da vidim šta se dogodilo. Video sam da je kombi oborio banderu i da se kabl srušio na jednog dečka - kaže čovek koji živi u obližnjoj zgradi.

Na svu sreću mladić na kog je kabl pao nije povređen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opljačkano transportno vozilo

Izvor: RTS, 20.Feb.2009

Oko 21.30 u Ustaničkoj ulici, uz pretnju oružjem opljačkano je transportno vozilo “AKS ekspres kurir”. ..Od zaposlenih, koji su bili žrtve pljačke, saznajemo da je njihovom vozilu put preprečilo vozilo sa pljačkašima, nakon čega je vozilo za transport udarilo u banderu, koja se srušila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.