Izvor: Blic, 07.Feb.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE Zatvoren saobraćaj u Ugrinovačkoj ulici

Ugrinovačka ulica, od Novogradske do Gornjogradske,  biće zatvorena za saobraćaj od 8. do 24. februara zbog redovnog održavanja, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Za vreme radova, koje će izvoditi JKP "Beograd-put", vozila će delimično izmeniti trasu. Vozila sa linije 45 i 83 će u oba smera, na delu od raskrsnice Dobrovoljačke i Cara Dušana do raskrsnice Filipa Višnjića i Ugrinovačke saobraćaće Cara Dušana, Filipa Višnjića i dalje redovnim trasama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Vozila sa linije 81, 81L i 85 će u oba smera, na delu od raskrsnice Ivićeve i Vrtlarske do raskrsnice Filipa Višnjića i Ugrinovačke saobraćati Ivićevom, Ulicom prilaz, Prvomajskom, Gornjogradskom, Ugrinovačkom i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljena stajališta u Gornjogradskoj u smeru ka Prvomajskoj, neposredno po prelasku raskrsnice Ugrinovačka–Gornjogradska, u smeru ka Prvomajskoj. U Ulici Filipa Višnjića, u smeru ka Ugrinovačkoj, neposredno po prelasku raskrsnice Cara Dušana – Filipa Višnjića u smeru ka Ugrinovačkoj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.