Izvor: Studio B, 24.Okt.2011, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove površine za pešake u gradu

Ustanička ulica,od Vojislava Ilića do Rimske, dobiće nove trotoare, a radovi će biti završeni za oko mesec dana, izjavila je koordinatorka Službe za marketing i informisanje JKP „Beograd-put" Nada Petrović.

- Na tom delu Ustaničke ulice radi se kompletna rekonstrukcija trotoara. To znači da se uklanja postojeći, dotrajali zastor, radi se iskop stare i izrađuje se nova podloga. Nakon toga sledi ugradnja novih ivičnjaka i asfaltiranje. Za sada je završena priprema sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << jedne strane ulice, a sa druge je u toku - precizirala je ona.

Rukovodilac za redovno održavanje JKP „Beograd-put" Mihajlo Maravić je rekao da se u gradu trenutno rekonstruišu trotoari na više lokacija, kao i to da su nedavno takvi radovi završeni u Sinđelićevoj, Golsvortijevoj, Braničevskoj, Ulici majora Ilića i brojne ulice u Mladenovcu i naselju Umka.

- U poslednje dve godine puno se u gradu radilo za pešake. U mnogim ulicama trotoari su sanirani i rekonstruisani, a brojne ulice prvi put su dobile trotoare. Gradilo se kako u centralnim delovima prestonice tako i na perifernim područjima grada - naglasio je Maravić.

Prema njegovim rečima, pešaci su dobili površine za bezbednije i komfornije kretanje, a još nekoliko kilometara novih i obnovljenih trotoara širom grada uskoro će biti na raspolaganju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi trotoari u Ustaničkoj ulici

Izvor: Blic, 24.Okt.2011

Ustanička ulica, na delu od Vojislava Ilića do Rimske, dobiće nove trotoare, a radovi će biti završeni za oko mesec dana, izjavila je koordinatorka Službe za marketing i informisanje JKP „Beograd-put” Nada Petrović. ..– Na tom delu Ustaničke ulice radi se kompletna rekonstrukcija trotoara....

Nastavak na Blic...

Novi trotoari u Ustaničkoj ulici

Izvor: Studio B, 25.Okt.2011, 11:42

Ustanička ulica, na delu od Vojislava Ilića do Rimske, dobiće nove trotoare, a radovi će biti završeni za oko mesec dana..Ustanička ulica, na delu od Vojislava Ilića do Rimske, dobiće nove trotoare, a radovi će biti završeni za oko mesec dana, kažu u Beograd-putu...Na tom delu Ustaničke radi...

Nastavak na Studio B...

Nove površine za pešake u gradu

Izvor: YU-Build.rs, 25.Okt.2011

Ustanička ulica, na delu od Vojislava Ilića do Rimske, dobiće nove trotoare, a radovi će biti završeni za oko mesec dana, izjavila je za Beoinfo koordinatorka Službe za marketing i informisanje JKP „Beograd-put” Nada Petrović. – Na tom delu Ustaničke ulice radi se kompletna rekonstrukcija...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.