Nova GSP linija: Od jutros saobraćaju autobusi na liniji 66

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova GSP linija: Od jutros saobraćaju autobusi na liniji 66

Autobusi na novoj liniji 66 od jutros saobraćaju od Vukovog spomenika do Naučno tehnološkog parka Zvezdara, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Autobusi na liniji 66 saobraćaju od Vukovog spomenika, Ulicom Kraljice Marije, Bulevarom Kralja Aleksandra, ulicama Ruzveltova, Mije Kovačevića, kružnim tokom kod Omladinskog stadiona, Severnim bulevarom i Ulicom Veljka Dugoševića do Naučno tehnološkog parka Zvezdara, odakle se i vraća, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je dežurni dispečer GSP Beograd Zoran Stevanović.

Na beogradskim ulicama saobraća 992 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 88 tramvaja, 60 trolejbusa i 844 autobusa, dodao je Stevanović.

Saobraćaj u Beogradu trenutno je povremeno pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

Saobraćaj je povremeno pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.

Povećan je broj trolejbusa na Studentskom trgu, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, istakao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobusi na novoj liniji 66 od jutros u saobraćaju

Izvor: Studio B, 31.Avg.2015

Autobusi na novoj liniji 66 od jutros saobraćaju od Vukovog spomenika do Naučno tehnološkog parka Zvezdara, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd...Autobusi na liniji 66 saobraćaju od Vukovog spomenika, Ulicom Kraljice Marije, Bulevarom Kralja Aleksandra, ulicama...

Nastavak na Studio B...

Beograd: Više autobusa veća i – gužva!

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2015

KRAJ letnje sezone i početak školske godine, donosi izmene u broju vozila javnog prevoza na beogradskim ulicama. Smena letnjeg, zimskim režimom vožnje, putnicima u glavnom gradu doneće od sutra 282 vozila više, te će na linijama koje "pokrivaju" GSP i privatni prevoznici biti angažovano ukupno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.