NOĆ U BEOGRADU: Dve osobe povređene u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2016, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆ U BEOGRADU: Dve osobe povređene u saobraćajnoj nesreći

Dve osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom noći u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.Udes se dogodio u 23.00 časa i dva minuta na Zrenjaninskom putu, a dva muškarca stara 61 i 28 godina prevezena su u Urgentni centar.Ekipi Hitne pomoći najčešće su se javljali astmatičari i srčani bolesnici.U toku prethodnog dana bile su dve saobraćajne nesreće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOĆ U BEOGRADU: 2 povređena u udesu na Autokomandi

Izvor: Kurir, 12.Apr.2016, 07:39

...U 0015 sati na Kružnom putu na Autokomandi povređen je 40-godišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar, a u istoj saobraćajnoj nezgodi povređen je još jedan muškarac, koji je sa povredom noge prebačen na Institut za ortopediju na Banjici..Tokom noći...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.