Mirna noć u glavnom gradu

Izvor: S media, 10.Jul.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna noć u glavnom gradu

Protekla noć u Beogradu prošla je realativno mirno, bez saobraćajnih nesreća, a najveće probleme imali su hronični bolesnici, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su medicinske ekipem te službe intervenisale 71 put, od čega 15 puta na javnom mestu.

Prema njenim rečima, nije bilo saobraćajnih nesreća a zabeleženo je nekoliko manjih tuča čiji su akteri bili u alkoholisanom stanju.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nožem povređeni u tuči

Izvor: B92, 11.Jul.2010, 11:25

Beograd -- Dve osobe su rano jutros povređene nožem u tuči u blizini Brankovog mosta u Beogradu, izjavila je portparolka Hitne pomoći doktorka Nada Macura... Lekari Hitne pomoći su kod Savskog nasipa, na oko 100 metara od Brankovog mosta, u 3.20 časova zatekli pretučene dve osobe, od kojih je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.