Miran protest vozača GSP

Izvor: Studio B, 25.Dec.2013, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miran protest vozača GSP

Više desetina vozača gradskog saobraćajnog preduzeća mirno je protestovalo ispred Palate pravde.

Vozači su upozorili pravosudne organe da hitno moraju da se pooštre kazne za nasilničko ponašanje prema vozačima koji odgovorno rade svoj posao.

Nekoliko sindikata poručilo je da bi broj od skoro 60 napadnutih vozača ove godine trebalo da zabrine nadležne, i da će, ukoliko ne budu imali odgovarajuću zaštitu, morati da stupe u obustavu rada.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ipak protest vozača GSP

Izvor: B92, 25.Dec.2013

Beograd -- Ispred Palate pravde u Beogradu danas je protestovalo oko stotinu vozača GSP zahtevajući strože kazne za napadače na radnike u javnom prevozu...Oni su nadležnim organima dali rok od deset dana da ispune njihove zahteve i u suprotnom najavili radikalizaciju protesta..."Ovo je poziv pravosuđu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.