MINIMALNO ZAGAĐENJE: Najčistiji vazduh u poslednjih pet godina

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINIMALNO ZAGAĐENJE: Najčistiji vazduh u poslednjih pet godina

Jučerašnji meteorološki prodor vazdušnih masa sa severozapada i severa doneo na područje Srbije čist vazduh

BEOGRAD - Za Beograd i veći deo Srbije današnji dan, 3. mart 2015. godine, započeo je sa najčistijim vazduhom u poslednjih pet godina, saoštila je Agencija za zaštitu životne sredine.

Koncentracije suspendovanih čestica PM10, zagađujuće materije koja dominantno utiče na kvalitet vazduha u Beogradu i većem delu Srbije, u jutarnjim satima su imale >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << minimalne vrednosti u poslednjih pet godina, koliko Agencija za zaštitu životne sredine vrši automatski monitoring kvaliteta vazduha u Srbiji.

Čistom vazduhu je doprineo jučerašnji meteorološki prodor vazdušnih masa sa severozapada i severa donoseći na područje Srbije čist vazduh, navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.