Ko overi kartu dobija - popust!

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko overi kartu dobija - popust!

KO bude redovno kupovao dopune i validirao ih prilikom svakog ulaska u autobus, tramvaj ili trolejbus, naredne godine će se i jeftinije prevoziti! Naime, u okviru promene tarifnog sistema i tarifne politike, iz Gradske uprave najavljuju da će prema neplatišama biti još rigorozniji, dok savesnim putnicima obećavaju - beneficije. - Izaći ćemo sa čitavim nizom mera kako bismo nagradili one građane koji redovno plaćaju prevoz, a to će, pre svega, zavisiti od broja validacija, kao i od korišćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << samih kartica. Kada se građanin validira u sistemu je informacija da je neko koristio karticu i u tom smislu će u odnosu na broj validacija biti davani određeni popusti za sledeći mesec, za plaćanje prevoza - poručuju iz Gradske uprave. Popusti neće biti jedini novitet.ČAK 12.500 PREKRŠAJNIH NALOGA OD 1. oktobra1 kada je počela naplata kazni, izdato je više od 12.500 prekršajnih naloga od kojih je veliki broj već i naplaćen. Podsetimo, cena doplatnih karata i kazni kreće se od 2.000 do 6.000 dinara. - Samo korišćenje kartice biće napravljeno tako da se prilikom overavanja skupljaju određeni bodovi, ne samo u prevozu. U planu je projekat da se napravi jedna kartica koja će se koristiti u gradskom prevozu, ali i za plaćanje komunalnih usluga. Ona bi se koristila generalno kao „beogradska kartica“ i omogućila bi da oni koji je koriste imaju određene pogodnosti. Izradom predloga promene tarifne politike bavi se Radna grupa za stabilizaciju, konsolidaciju i unapređenje javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika u Beogradu. RIGOROZNE KONTROLE I KAZNE NA jednoj strani beneficije, na drugoj - kazne. - One će od sada biti rigoroznije - dodaju u Upravi Beograda. - Između 100 i 200 komunalnih policajaca će biti u saobraćaju, u gradskom prevozu, kao što ih ima u Londonu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ko overi kartu, evo šta mu sledi

Izvor: B92, 21.Nov.2014

Ko bude redovno kupovao dopune i validirao ih prilikom svakog ulaska u autobus, tramvaj ili trolejbus, naredne godine će se i jeftinije prevoziti...Naime, u okviru promene tarifnog sistema i tarifne politike, iz Gradske uprave najavljuju da će prema neplatišama biti još rigorozniji, dok savesnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.