KVAR Tramvaji na linijama 3 i 12 u zastoju

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVAR Tramvaji na linijama 3 i 12 u zastoju

Tramvaji na linijama 3 i 12 jutros od 04.20 časova su u zastoju zbog kvara, odnosno popravke kontaktne mreže u Ulici Mije Kovačevića, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Sloba Mirković.

Prema njegovim rečima, tramvaji trenutno saobraćaju skraćenom trasom, pa na liniji 3 voze od Slavije do Kneževca, a na liniji 12 od Tašmajdana do Banovog Brda. Svakog časa očekuje se da će zastoj biti otklonjen, dodao je Mirković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.258 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.034 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Saobraćaj u Beogradu trenutno je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je

Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi.

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Smederevskom putu, Ibarskoj i Savskoj magistrali i na Obrenovačkom drumu na ulasku u Beograd, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić i dodao da za sada nema većih gužvi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASTOJ ZBOG KVARA: Tramvaji na linijama 3 i 12 voze skraćeno

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014

Tramvaji trenutno saobraćaju skraćenom trasom, pa na liniji 3 voze od Slavije do Kneževca, a na liniji 12 od Tašmajdana do Banovog Brda..BEOGRAD - Tramvaji na linijama 3 i 12 jutros od 04.20 časova su u zastoju zbog kvara, odnosno popravke kontaktne mreže u Ulici Mije Kovačevića, izjavio je dežurni...

Nastavak na Kurir...

OTKLONJEN KVAR: Tramvaji 3 i 12 ponovo na redovnim trasama

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014

Otklanjanjem kvara na kontaktnoj mreži u Ulici Mije Kovačevića omogućeno je da se tramvaji na linijama 3 i 12 vrate na redovne trase..BEOGRAD - Tramvaji na linijama 3 i 12 ponovo od 06.20 časova saobraćaju redovnom trasom, jer je otklonjen kvar i obavljena popravka kontaktne mreže u Ulici Mije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.