Još mesec dana: Četiri trake na Autokomandi od 11. juna

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još mesec dana: Četiri trake na Autokomandi od 11. juna

Direktor Agencije za investicije Luka Petrović rekao je da će krajem sledeće nedelje nastupiti nova dinamika puštanja u rad određenih deonica u Ulici Vojvode Stepe. Prva se otvara deonica od Save Maškovića do Bose Milićevića.

– U drugoj polovini sledeće nedelje bi trebalo da se pusti deo od Save Maškovića do ulice Ljuba Vučkovića, a oko 25. maja biće pušten u rad deo od Ljuba Vučkovića do ulice Bose Milićević. Do kraja radova u Vojvode Stepe neće biti zatvarane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove deonica – istakao je Petrović i dodao da će svi radovi u ovoj ulici biti završeni do 11. jula ove godine.

On je istakao da će 11. maja početi sledeća faza radova na Autokomandi i tada će raditi po jedna kolovozna traka iz pravca centra grada prema Trošarini, kao i jedna traka iz suprotnog smera.

– To je ono što nas očekuje od planiranih aktivnosti u narednom periodu. Svestan sam da su velike gužve na Autokomandi trenutno najveći problem, ali molim građane za strpljenje do 11. juna, kada možemo da očekujemo da će Autokomanda raditi sa četiri trake – rekao je Petrović, napominjući da će to znatno smanjiti gužve na Autokomandi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Završetak Stepe do 11. jula

Izvor: Akter, 06.Maj.2015

Direktor Agencije za investicije Luka Petrović rekao je danas da će krajem sledeće nedelje nastupiti nova dinamika puštanja u rad određenih deonica u Ulici Vojvode Stepe i dodao da će svi radovi u ovoj ulici biti završeni do 11. jula ove godine..U drugoj polovini sledeće nedelje bi trebalo da...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.