Još jedna noć bez saobraćajnih nesreća u Beogradu, pomoć lekara tražili hronični bolesnici

Izvor: Blic, 22.Okt.2014, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna noć bez saobraćajnih nesreća u Beogradu, pomoć lekara tražili hronični bolesnici

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, bez saobraćajnih nesreća i incidenata i uz uobičajen broj intervencija kod hroničnih bolesnika, rekla je jutros dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 112 intervencija od kojih 21 na javnim mestima, a lekarima su se, zbog promene vremena, najčešće obraćali hronični bolesnici, kaže Macura.

Za protekla 24 sata Hitna pomoć je u Beogradu obavila ukupno 268 intervencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od kojih 78 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala jačanje imuniteta, uzimanje antioksidanata, vitamina, limuna i paprike, što češće odmore, naspavanost i oprez u saobraćaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mirna noć u Beogradu

Izvor: B92, 22.Okt.2014

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, bez saobraćajnih nesreća i incidenata i uz uobičajen broj intervencija kod hroničnih bolesnika...Kako je navedeno iz beogradske Hitne pomoći, lekarske ekipe imale su 116 intervencija, od kojih su 23 bile na javnim mestima...Od hroničnih bolesnika najviše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.