Izmenjen režim saobraćaja zbog polumaratona u Rakovici

Izvor: Studio B, 03.Jul.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjen režim saobraćaja zbog polumaratona u Rakovici

Zbog održavanja polumaratona, u okviru „Trke patrijarha Pavla", sutra od 17 do 23 časa važiće posebna organizacija saobraćaja na linijama javnog gradskog prevoza u Rakovici, saopštavaju iz „Beokom servisa".

Tako će tramvajska linija 3 saobraćati do stare okretnice „Topčider", a linija 37 će saobraćati na relaciji Pančevački most - Vidikovac. Vozila sa ove linije će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića - Kneza Višeslava do terminusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << „Vidikovac" saobraćati Ulicom patrijarha Joanikija. Linije 42 i 59 saobraćaće na relaciji Slavija (Birčaninova) - Miljakovac 1. Vozila sa linije 42 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Pere Velimirovića - Borska do terminusa „Miljakovac 1" saobraćati Borskom ulicom.

Vozila sa linije broj 47, koja će saobraćati izmenjenom trasom u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Save Maškovića - Bulevar oslobođenja do raskrsnice ulica Kružni put Kijevo - Slavka Miljkovića kretaće se sledećim saobraćajnicama: Bulevar oslobođenja - Bulevar JNA - Kružni put - Kružni put Kijevo i dalje redovnom trasom. Linija 50 se deli na dva dela, i to 50A: Ustanička - Miljakovac 1, i 50B: Banovo brdo - Vidikovac. Vozila sa linije broj 50B će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića - Kneza Višeslava do terminusa „Vidikovac" saobraćati Ulicom patrijarha Joanikija.

Linije 54 i 504 saobraćaće na skraćenoj trasi na relacijama: 54 (MZ „Makiš" - Železnik - Ulica oslobođenja) i 504 (Resnik /Železnička stanica/ - Ulica oslobođenja). Vozila sa pomenutih linija će promenu smera kretanja vršiti na kružnom toku u Ulici oslobođenja neposredno posle vijadukta na Kružnom putu Kijevo.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.