Hladni radijatori na Vračaru

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladni radijatori na Vračaru

Prvog dana prave grejne sezone radijatori u Beogradu bili su uglavnom topli, osim na Vračaru gde, kako kažu građani, „nisu bili ni mlaki“. „BG elektrane“ juče su primile oko 400 reklamacija građana do 15 sati. Danas nas takođe očekuje hladno vreme s kišom, a meteorolozi najavljuju maksimalnu temperaturu do osam stepeni.

GREJANJE - U stanu je hladno, ne može se reći ni da su mlaki radijatori. Moram da uključim grejalicu - požalila nam se čitateljka s Bulevara >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << oslobođenja kod Karađorđevog parka.

S obzirom na jučerašnju hladnoću, juče nije bilo dnevnog prekida u isporuci toplotne energije.

- U ranim popodnevnim satima, lokalna kotlarnica u Veljka Lukića Kurijaka prestala je s radom zbog lokalnog poremećaja, koji će biti otklonjen u toku dana (četvrtak, prim. a). Zbog kvara na delu toplovoda u Ulici cara Uroša, potrošači iz te i okolnih ulica nemaju grejanje, a kvar će takođe biti otklonjen danas - tvrde u „Elektranama“.

Predsednik kućnog saveta iz Knez Danilove 12 Aleksandar Trajković kaže da je imao problema da prijavi kvar.

- Duže od tri sata sam pokušavao da dobijem vezu s kol-centrom toplana. Zar ne mogu da uvedu više brojeva za ovoliki Beograd - pita se Trajković.

U „Elektranama“ kažu da je juče do 15 sati primljeno 400 reklamacija, što je uobičajeno za sam početak grejne sezone. Primljene su reklamacije u vezi s curenjem vode iz instalacija i negrejanjem.

- Apelujemo na potrošače da u prvim danima isporuke toplotne energije Dispečerskom centru „Beogradskih elektrana“ isključivo prijavljuju curenje vode iz instalacija na broj telefona 011/2093-100, kao i slučajeve kada ceo stambeni ili poslovni objekat ne dobija toplotnu energiju na broj telefona 011/2093-011 - odgovaraju u „Elektranama“ i dodaju da snabdevaju 300.000 stanova toplotnom energijom.

Juče od 17 sati u rudničko-takovskom kraju počeo je da pada sneg. Sneg pada i na Zlatiboru, Tari, Maljenu, Kopaoniku, Rudniku, Staroj planini, Debelom brdu i u selima kod Ivanjice.

PROGNOZA

DAN MIN/MAKS


Četvrtak 5/8

Petak 6/12

Subota 7/11

Nedelja 5/12

Ponedeljak 4/11

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.