Gradonačelnik  posetio patrijarha Irineja

Izvor: Studio B, 04.Jan.2011, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik posetio patrijarha Irineja

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas posetio je, u navečerje velikog hrišćanskog praznika Božića, Patrijaršiju Srpske pravoslavne crkve gde je razgovarao sa srpskim patrijarhom Irinejom i čestitao predstojeći praznik.

Današnji susret jedan je u nizu sastanaka gradonačelnika Beograda i patrijarha, koji su razgovarali o tekućim poslovima i realizaciji planova tokom ove godine.

Gradonačelnik se informisao o potrebama Srpske patrijaršije i Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke, a pre svega o radovima na Hramu Svetog Save i mogućim lokacijama za izgradnju novih hramova, kao i drugim potrebama pravoslavnih vernika u Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djilas sa patrijarhom Irinejom

Izvor: S media, 04.Jan.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas razgovarao je danas, u Patrijaršiji Srpske pravoslavne crkve, sa patrijarhom Irinejom o realizaciji planova tokom 2011. godine, saopšteno je iz Gradske uprave...Tokom sastanka, gradonačelniku su predočene potrebe Srpske Patrijaršije i Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke,...

Nastavak na S media...

Dragan Đilas posetio srpskog patrijarha Irineja

Izvor: Blic, 04.Jan.2011

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas posetio je danas, u navečerje velikog hrišćanskog praznika Božića, Patrijaršiju Srpske pravoslavne crkve i razgovarao sa srpskim patrijarhom Irinejom. Njemu i svim pravoslavnim vernicima gradonačelnik je čestitao predstojeći praznik...Današnji susret jedan...

Nastavak na Blic...

Čestitka Đilasa za Božić

Izvor: Danas, 05.Jan.2011, 01:29

Gradonačelnik Dragan Đilas posetio je juče, uoči Božića, Patrijaršiju Srpske pravoslavne crkve i razgovarao sa patrijarhom Irinejom.

Nastavak na Danas...

ĐILAS S PATRIJARHOM

Izvor: Kurir, 05.Jan.2011

Prvi čovek Beograda posetio je uoči Božića Patrijaršiju SPC i razgovarao sa srpskim patrijarhom. Dragan Đilas poželeo je patrijarhu Irineju i svim vernicima predstojeći praznik...Ovaj susret jedan je od sastanaka gradonačelnika Beograda i patrijarha, koji su razgovarali o tekućim poslovima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.