Grad finansira sanaciju klizišta oko vrtića „Flora u Zemunu

Izvor: Studio B, 02.Nov.2010, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad finansira sanaciju klizišta oko vrtića „Flora" u Zemunu

Kompletna adaptacija zemunskog vrtića „Flora" je završena, a iz gradske kase izdvojena su sredstva i za sanaciju kliznog terena oko vrtića čime će biti sprečena dalja degradacija tla

Prema najavama gradske sekretarke za dečju zaštitu Ljiljane Jovčić, paralelno sa opremanjem vrtića novim nameštajem i distributivnom kuhinjom, radovi na povećanju stabilnosti tla biće izvedeni na potezu od 50 do 70 metara širine i 15 metara visine.

- Grad će ovim radovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << obezbediti potpuno stabilan teren, ne samo za vrtić koji se nalazi na uzvišenju već i za naše najbliže komšije, sedam porodica čije se kuće nalaze u podnožju - izjavila je za Beoinfo Ljiljana Jovčić.

Osim sanacije klizišta, biće ozelenjeno i dvorište vrtića površine 1.700 kvadratnih metara, a biće postavljena i bezbedna ograda, kao i novi mobilijar za dvorište. Po završetku radova, deca privremeno preseljena u vrtić „Zlatni bor" biće vraćena u svoju matičnu predškolsku ustanovu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADAPTIRAN VRTIĆ "FLORA", SLEDI SANACIJA KLIZIŠTA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2010

BEOGRAD - Kompletna adaptacija vrtića "Flora" u Zemunu, u ulici Dr Nedeljka Ercegovca 23 je završena, a grad je izdvojio sredstva i za sanaciju kliznog terena oko vrtića, čime će biti sprečena dalja degradacija tla, saopšteno je iz Gradske uprave...Sekretar za dečju zaštitu Ljiljana Jovčić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.