GUŽVE NA SLAVIJI Udes kod Pravnog fakulteta, promenjena trasa sedmice

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA SLAVIJI Udes kod Pravnog fakulteta, promenjena trasa "sedmice"

Kod Pravnog fakulteta oko 14.20 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putnički automobil i tramvaj na liniji 7. U ovoj nezgodi nema povređenih, kažu za "Blic" iz MUP-a.

Prema rečima dežurnih dispečera GSP, zbog sudara tramvaj na liniji 7 saobraća preko Slavije od 14.30 sati.

Kako reporter "Blica" javlja, prave se velike gužve u Beogradskoj ulici u pravcu ka Bulevaru kralja Aleksandra, kao i ka Slaviji kuda je preusmerena sedmica.

U Hitnoj pomoći kažu da nisu primili poziv sa mesta ove saobraćajne nezgode.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle sudara tramvaja i automobila, "sedmica" vraćena na uobičajenu trasu

Izvor: Blic, 26.Maj.2015

Kod Pravnog fakulteta oko 14.20 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putnički automobil i tramvaj na liniji 7. U ovoj nezgodi nema povređenih, kažu za "Blic" iz MUP-a...Prema rečima dežurnih dispečera GSP, zbog sudara tramvaj na liniji 7 saobraćao je preko Slavije od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.