GUŽVE NA AUTOPUTU I GAZELI

Izvor: Kurir, 05.Sep.2011, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE NA AUTOPUTU I GAZELI

BEOGRAD - Saobraćajne gužve počele su jutros da se stvaraju na autoputu u pravcu ka Novom Beogradu od Mostarske petlje i Bulevara Franše de Eperea, kao i na mostu "Gazela" u oba smera.

Gužve su počeli i na Autokomandi u smeru prema Slaviji, a povećan je i broj vozila na Pančevačkom mostu u smeru ka centru grada.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Slobodan Kandić. "Lasta" je planirala da 590 vozila ostvare 6.137 polazaka, izjavio je dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Dejan Perišić.

Tramvaji na linijama 3, 12 i 13 od jutros su ponovo u saobraćaju pa je na beogradskim ulicama 1.328 vozila javnog gradskog prevoza, što je više nego prethodne sedmice, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović.

Obradović je rekao da su na redovnu trasu vraćena i vozila na linijama 88 i 89, a da se svakog trenutka očekuje da i linija 601 počne da saobraća redovnom trasom pored zgrade Hitne pomoći.

Beograđane prevozi 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.081 autobus, precizirao je Obradović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI TRAMVAJI VOZE STAROM TRASOM

Izvor: Kurir, 05.Sep.2011

BEOGRAD - Tramvaji na linijama 3, 12 i 13 od jutros su ponovo u saobraćaju pa je na beogradskim ulicama 1.328 vozila javnog gradskog prevoza, što je više nego prethodne sedmice, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović...Obradović je rekao da su na...

Nastavak na Kurir...

IZMENA SAOBRAĆAJA NA GAZELI DO 10. SEPTEMBRA

Izvor: Kurir, 05.Sep.2011

BEOGRAD- Zbog radova na mostu "Gazela" u Beogradu od 5 do 10. septembra za saobraćaj će noću biti zatvorena leva traka u pravcu prema Šidu, najavili su Putevi Srbije...Zbog istovara metalnih pešačkih staza saobraćaj će biti obustavljen u periodu od jedan do četiri sata ujutru...Saobraćaj u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.