Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Avg.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale u basketu 3×3 Prvenstva Srbije 2017. u Beogradu

U nedelju, 20. avgusta od 12.00, na Trgu republike u Beogradu biće održano finale u basketu 3×3 Prvenstva Srbije. Finalni turnir za prvaka Srbije igraće se posle 35 turnira širom Srbije u kategorijama juniora a na programu je i muško seniorsko finale. Najbolje muške seniorske ekipe koje su ostvarile plasman preko kvalifikacionih turnira širom Srbije … The post Finale u basketu 3×3 Prvenstva Srbije 2017. u Beogradu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Routes Festival u Dorćol Platz-u

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Avg.2017, 06:44

U nedelju, 20. avgusta od 12.00, u Dorćol Platz-u (Dobračina 59b) će biti organizovan Routes Festival. Routes Festival ima za cilj da spoji lokalnu zajednicu i izbeglice koje trenutno borave u Srbiji kroz niz radionica, diskusija i nastupa. Želja organizatora je da se pruži prilika za upoznavanje,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.