Da li ste spremni za zabavu na rekama: Od 18 sati počinje Karneval brodova

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste spremni za zabavu na rekama: Od 18 sati počinje "Karneval brodova"

Jedanaesti "Beogradski karneval brodova" biće održan danas na Savskom pristaništu pod sloganom "Zabava je na vodi". Manifestacija počinje u 18 sati nastupom Policijskog orkestra, nakon čega će uslediti defile rečnih plovila, džet-ski akrobacija na vodi i muzički performansi, koji će trajati do ponoćnog karnevalskog vatrometa.

U muzičkom delu programa nastupiće Dejan Petrović i Big bend, grupa "Sevdah bejbi", plesna grupa "Fly", kao i beogradski di-džejevi "Mr. Zorba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << and N.I.K.O. Percussion".

Na šetalištu pored Savskog pristaništa i Platou ispred Međunarodnog pristaništa "Luka Beograd" ulični umetnici će zabavljati posetioce, dok će najmlađi imati prilike da učestvuju u programima za decu. Među učesnicima karnevala biće i članovi Viteškog reda Svetog Đorđa iz Mađarske, što ovom događaju daje i međunarodni karakter.

Karneval populariše beogradske reke, nautički turizam prestonice i ekološku kulturu, organizuje ga Turistička organizacija Beograda, a održava se uz pomoć i podršku Skupštine grada, gradskih službi i prijatelja manifestacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tradicionalni karneval brodova u Beogradu

Izvor: RTS, 29.Avg.2015

Pod sloganom "Zabava je na vodi" održan 11. "Beogradski karneval brodova". Kao i svake godine, posetioci su uživali ne samo u lepoti rečnih plovila i posebno maskiranih članova posada, već i u zabavno-muzičkom programu. Gradonačelnik Beograda poručio da će se ubuduće mnogo raditi kako...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.