DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Četvoro povređenih u udesima, teška noć za astmatičare

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Četvoro povređenih u udesima, teška noć za astmatičare

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu lekari Hitne pomoći intervenisali su posle dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, od kojih je jedno lice imalo teške povrede, saopštila je danas iz Hitne pomoći dr Milica Radaković.

Na uglu ulica Neznanog junaka i Paje Adamova, sinoć u 22.29 sati povređena je jedna osoba koja je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar.

U 2.46 sati u ulici Vojvođanski put, kod broja 365, povređene su tri osobe koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa lakšim povredama prevezene u Urgentni centar.

Tokom noći lekari Hitne pomoći imalu su 118 poziva i intervenisali 27 puta na javnom mestu, a najviše su se lekarima javljali asmatičari, bolesnici sa kancerima, srčani i hipertoničari, navela je Radaković.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BEOGRAD NOĆAS: Dve saobraćajne nesreće, četvoro povređeno

Izvor: NaDlanu.com, 24.Maj.2015

Tokom noći lekari Hitne pomoći imali su 118 poziva i intervenisali 27 puta na javnom mestu..Tokom noći u Beogradu lekari Hitne pomoći intervenisali su posle dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, od kojih je jedno lice imalo teške povrede, saopštila je danas iz Hitne pomoći...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.