DS, SPS i LDP formirali vlast u opštini Palilula

Izvor: Blic, 19.Jun.2012, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS, SPS i LDP formirali vlast u opštini Palilula

U beogradskoj opštini Palilula vlast su danas formirali Demokratska stranka, koalicija oko Socijalističke partije Srbije i Liberalno demokratska partija.

Za predsednika opštine Palilula izabran je Stojan Nikolić iz DS-a, dok je za zamenika predsednika opštine ponovo izabran Ljubiša Đurović iz SPS-a.

Predsednik Skupštine opštine Palilula kao i u prethodnom sazivu je Aca Jevtić iz LDP-a, njegov zamenik Danica Ristić iz koalicije oko socijalista.

Lista >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << DS-a je na izborima 6. maja u opštini Palilula osvojila 24 mesta, lista Srpske napredne stranke 16, koalicija oko socijalista šest, Demokratska stranka Srbije pet, a četiri lista LDP-a.

Dosadašnji predsednik opštine Palilula Danilo Bašić, nakon dva mandata na toj funkciji, postavljen je za pomoćnika gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, saopšteno je večeras iz te beogradske opštine.

Povezane vesti: Jovanović: Lako je dogovoriti se sa LDP-om DS nastavlja pregovore o formiranje vlade DS: Kosovo i RS nisu tema dogovora o vladi DS, SPS i LDP u koaliciji na Zvezdari Mrkonjić: SPS treba da preuzme zdravstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pušara novi predsednik opštine Bač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2012, 17:06

BAČ -..U iščekivanju nove republičke Vlade, na lokalnim nivoima počelo je konstituisanje parlamenata...U opštini Bač, decenijskom uporištu Demokratske stranke, danas je za predsednika Opštine Bač izabran Mirko Pušara iz Srpske napredne stranke, dok je njegov zamenik Stanko Kondić iz koalicije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.