Buzzfeed savetuje strane turiste čega treba da se čuvaju u Beogradu

Izvor: Blic, 05.Apr.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buzzfeed savetuje strane turiste čega treba da se čuvaju u Beogradu

U poslednje vreme, srpska prestonica dobija gomilu pozitivnih komentara od stranih medija, koji je nazivaju najnovijom hit destinacijom. Zato su turisti širom sveta počeli mahom da posećuju Beograd, kako bi isprobali hranu, saznali više o kulturi i iskusili neverovatan noćni život ovog grada. Ali, većina stranaca pri dolasku u Beograd napravi nekoliko fatalnih grešaka.

Zato je na sajtu "Buzzfeed" osvanulo uputstvo za izbegavanje ovih grešaka, koje se preporučuje svim strancima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se zapute ka Beogradu.

Evo koje su najčešće greške koje stranci prave u srpskoj prestonici, kao i saveti da se one izbegnu, koje preporučuje korisnik ovog sajta iz Beograda.

Koje su to grešeke saznajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

8 stvari kojih stranci treba da se čuvaju u Beogradu

Izvor: B92, 05.Apr.2015

Sajt Buzzfeed je napravio listu od 8 stvari na koje stranci treba da obrate pažnju ako žele da se dobro provedu u glavnom gradu Srbije...U poslednje vreme, srpska prestonica dobija mnogo pozitivnih komentara od stranih medija, koji je nazivaju novom hit destinacijom. Zato su turisti širom sveta počeli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.